Checklist voor een weekendje weg

Checklist voor een weekendje weg

Ga je binnenkort een weekendje weg? Met vrienden, collega’s of familie? Met wie je ook op pad gaat, het is altijd belangrijk om vooraf een checklist te maken van zaken die je zeker mee moet nemen. Ook op het gebied van gadgets en must have items, is het belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. Dat maakt een weekendje weg alleen maar comfortabeler en dus leuker!

Pasjeshouder

Als je op reis gaat, wil je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken. Een volle portemonnee met veel kleingeld en kriskras overal pasjes, is hierbij niet ideaal. Door te kiezen voor een pasjeshouder, kies je voor overzicht en gemak. In deze houder kun je namelijk je pasjes netjes rubriceren, daarnaast weet je zeker dat je op reis al je pasjes bij je hebt die je eventueel nodig kan hebben. Denk hierbij ook een pasje van je verzekeraar en bijvoorbeeld je kortingspas bij je favoriete tankstation. Op zoek naar een speciale gadget? Kies dan voor een leren pasjeshouder, dit maakt je reislook helemaal compleet!

Selfiestick

Natuurlijk wil je de leukste momenten van het weekendje weg wel vastleggen. Zeker als je met een wat grotere groep bent, is het moeilijk om een leuk selfie te maken, simpelweg omdat je arm tekort is om iedereen er van afstand goed op te krijgen. De oplossing hiervoor is heel eenvoudig; een selfiestick! Je maakt niet alleen leuke foto’s van de groep met een selfiestick, ook als je er alleen op staat, kun je hiermee veel leukere foto’s maken! 

Powerbank

Ga je kamperen in een bos met een groep? Waar wellicht geen bereik is voor je telefoon? Naar het buitenland met vrienden, naar een land dat niet echt bekend staat om zijn goede bereik? Een powerbank is de ideale oplossing in dit soort gevallen. Met een powerbank neem je namelijk gewoon je eigen stroomvoorziening mee! 

Reiskussen

Zit je tijdens de reis straks in je eentje achterin? Maak het jezelf dan comfortabel en schaf een goed reiskussen aan. Dit geldt ook voor reizen met de bus, trein of vliegtuig. Je zult merken dat je na een lange reis, geen last zult hebben van je rug of nek. Hierdoor kom je niet alleen een stuk meer uitgerust aan, het is ook nog eens goed voor je humeur!