Handige gadgets om jouw werkdagen makkelijker te maken

Handige gadgets om jouw werkdagen makkelijker te maken

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: gadgets. Of het nu gaat om je smartphone, tablet of laptop, we zijn altijd op zoek naar nieuwe gadgets en accessoires die ons leven makkelijker maken. Ook op de werkvloer zijn er tal van handige gadgets die jouw werkdagen een stuk comfortabeler kunnen maken. In dit artikel zullen we een aantal van deze handige gadgets bespreken en waar je deze kunt vinden.

Een ergonomische muis

Laten we beginnen met een gadget die vooral van belang is voor mensen die veel achter de computer werken: een ergonomische muis. Een ergonomische muis is ontworpen om de natuurlijke houding van de hand en pols te ondersteunen, waardoor hij comfortabeler en minder belastend is. Er zijn diverse ergonomische muizen op de markt, zoals de Evolution Ergonomic Mouse en de Logitech MX Vertical.

Een smart whiteboard

Voor degenen die veel samenwerken en brainstormen tijdens vergaderingen kan een smart whiteboard een uitkomst zijn. Met een smart whiteboard kun je notities maken, tekeningen maken en zelfs documenten delen met je collega's op een interactieve manier. Een bekend merk op het gebied van smart whiteboards is Microsoft met hun Surface Hub serie.

Een draadloze oplader

Een gadget die de laatste jaren enorm populair is geworden, is de draadloze oplader. Met een draadloze oplader hoef je nooit meer te prutsen met het aansluiten van kabels; je legt gewoon je smartphone op de oplader en hij begint op te laden. Er zijn tal van draadloze opladers verkrijgbaar, zoals de Belkin Boost Up en de Samsung Wireless Charger, die je kunt vinden op dekantoorgids.nl.

Een HDMI splitter

Als je regelmatig presentaties geeft en switcht tussen verschillende apparaten, is een HDMI splitter een handige gadget om te hebben. Met een HDMI splitter kun je meerdere apparaten, zoals een laptop en een projector, tegelijkertijd aansluiten op één scherm. Dit bespaart je de moeite van het constant verwisselen van kabels. Een populaire HDMI splitter is de StarTech.com 4-poorts HDMI multiviewer.

Een noisecancelling koptelefoon

Als je geconcentreerd wilt werken en geen last wilt hebben van omgevingsgeluiden, is een noisecancelling koptelefoon een must-have gadget. Een noisecancelling koptelefoon filtert omgevingsgeluiden weg, zodat je je volledig kunt focussen op je werk. Bekende merken op het gebied van noisecancelling koptelefoons zijn Bose en Sony.

Er zijn tal van handige gadgets die jouw werkdagen een stuk gemakkelijker kunnen maken. Of je nu op zoek bent naar een ergonomische muis, een smart whiteboard, een draadloze oplader, een HDMI splitter of een noisecancelling koptelefoon, er is voor elk wat wils. Neem eens een kijkje tussen de producten op dekantoorgids.nl voor een ruim assortiment aan handige gadgets voor op de werkvloer. Met deze gadgets in je kantooruitrusting ben je klaar om productief en comfortabel aan de slag te gaan. Dus waar wacht je nog op? Haal die gadgets in huis en maak jouw werkdagen een stuk makkelijker en aangenamer.