In het najaar naar de zon? Dit zijn de leukste bestemmingen!

In het najaar naar de zon? Dit zijn de leukste bestemmingen!

Een zonvakantie hoef je niet per sé in de zomer te plannen. Je kunt ook in het voor- of in het najaar van een heerlijke zonvakantie genieten. Gaat je voorkeur hierbij uit naar het najaar? Dan doe je er verstandig aan om onderstaande bestemmingen eens te kijken. Dit zijn overheerlijke bestemmingen voor een zonnige najaar vakantie.

Curaçao

Onder Nederlanders is Curaçao een geliefde vakantiebestemming. Logisch ook, aangezien het op dit eiland het gehele jaar door heerlijk weer is. Met name in het najaar en de periode rondom kerst trekken veel Nederlanders naar dit eiland toe. Op dit eiland is het heerlijk vertoeven, onder meer doordat het relatief rustig is.

Wel is het zo dat je niet de enige bent die naar Curaçao toe wilt gaan. Het advies is daarom om je vakantie vandaag boeken. Dan weet je zeker dat je nog in een gewenste accommodatie komend najaar verblijft.

Kaapverdië

De Kaapverdische Eilanden waren langere tijd een vergeten eilandengroep. Sinds een jaar of 10 is daar flinke verandering ingekomen. Meer en meer Nederlanders trekken naar deze serene eilandengroep. Op de eilanden zelf is niet overdreven veel te doen, waardoor deze bestemming zich leent voor een heerlijke relax-vakantie.

Bijkomend voordeel: op Kaapverdië is het gedurende het gehele jaar eigenlijk lekker weer. Wel moet je af en toe rekening met een regenbui in het najaar houden, maar dat is uiteraard in Nederland vele malen extremer. De temperaturen op de Kaapverdische Eilanden zijn in ieder geval subliem.

Canarische Eilanden

Blijf je het liefste binnen Europa? Dan is het aan te raden om naar één van de Canarische Eilanden toe te gaan. Deze eilanden zijn in trek bij mensen die graag in het warme buitenland overwinteren. De gemiddelde temperatuur is hier in de winter rond de 20 graden. Ga je in het najaar naar de Canarische Eilanden toe? Dan geniet je van een gemiddelde temperatuur van bijvoorbeeld 23 á 24 graden. Heerlijk om in deze temperaturen veel tijd door te brengen.

Op de Canarische Eilanden kun je overigens ook nog een hoop doen. Bijkomend voordeel is dat je uit meerdere eilanden de keuze hebt. Elk eiland is anders en je kunt reizen tussen de verschillende eilanden met de boot.