Voor welke laminaattrend ga jij?

Voor welke laminaattrend ga jij?

Als je kiest voor laminaat, kun je rekenen op veel voordelen. Een voordeel van laminaat is bijvoorbeeld dat je er vrijwel geen werk aan hebt, bovendien liggen de kosten relatief laag. Ben je een beetje handig, dan kun je een laminaatvloer ook nog eens prima zelf leggen. Wil je wel graag met de tijd meegaan? Dan zijn er een aantal trends op laminaatgebied waar je uit kunt kiezen, wij hebben deze voor je in kaart gebracht. Welke trend past er het beste bij jou?

Haal de natuur in huis

Ben je een natuurliefhebber? Hou je van wandelingen maken in het bos? Gek op Scandinavische landen? Haal de natuur in huis met een fraaie laminaatvloer met een natuurlijke look! Denk hierbij een vloer met een prachtige houtkleur of kies bewust voor natuurlijke, oneffenheden in het patroon. Zaagsneden in het laminaat zijn ook echt een trend in 2022, dit geeft een laminaatvloer een fraai, robuust uiterlijk. Ideaal als je bijvoorbeeld een industriële of landelijke inrichting hebt.

Rustige kleuren voor ruimtelijk effect

Ga met de trend mee in 2022 en kies voor een rustige kleur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grijs of beige. Ook een lichte houtkleur sluit uitstekend aan bij deze trend. Door je meubels en accessoires hierop aan te sluiten, maak je er een mooi, kloppend geheel van.  Ook bij een landelijke woonstijl past een laminaatvloer in een lichte kleur uitstekend. Profiteer van een laminaat aanbieding en je haalt je lichte laminaatvloer ook nog eens voordelig in huis. Leg het zelf dan bespaar je deze kosten ook nog eens. Dat wordt straks heerlijk genieten van een prachtige, goedkope laminaatvloer!

Visgraatmotief

Hou je van een stijlvolle, elegante inrichting? En mag het best wel klassiek zijn? Kies dan voor een vloer met een visgraatmotief. Dit motief is weer helemaal terug en gaan we veel zien in 2022! Laminaat heeft als voordeel dat je kunt kiezen uit veel verschillende stijlen en motieven. In welke kleur je het liefste jouw visgraatmotief wilt hebben, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Kies voor een warme kleur als je van klassiek houdt en voor een lichte kleur als je een moderne inrichting hebt. Welke laminaattrend past er het beste bij jouw woonstijl?